Roger Styrén

Det är alltid svårt att beskriva sig själv men jag skall göra ett försök.

Lite om mig

Någonstans i Serengeti, Tanzania December-2011

På tur på Hardangervidda Feb-2011

Min bakgrund är elingenjörens men under resans gång har jag funnit att ekonomi och projektstyrning är både roligare och intressantare. Har därför arbetat med detta de senaste 20 åren. Tack vare min ingenjörsbakgrund har jag en bra förståelse för de problem och frågeställningar som kan dyka upp på ett tekniktungt företag.

Jag arbetar nu som Senior Project Control manager på Reinertsen AB i Sverige efter nästan 4 år i Norge.

Mitt arbete med projektledning har tagit mig till många intressanta platser på vårt klot t.ex. Iran, Ryssland, USA. Vilket även har givit mig en god inblick i och förståelse för olika kulturer.

Min familj har en stor betydelse för mig och jag är mycket engagerad i mina barns aktiviteter.

Ridning är en viktig aktivitet i familjen även om sonen har slutat nu när han studerar på juristprogrammet i Lund.

 

IT är en viktig del av både arbetsliv och privatliv. Eftersom jag har ett intresse för IT har det medfört att jag försöker hitta det mest optimala arbetssättet och därigenom få en ökad effektivitet i organisationen eller säkerställa att genererat underlag är korrekt.

SAP är ett system som jag använt och självklart behärskar jag MS Office paketet.

 

 

Jag har köpt mig en häst för att ytterligare utveckla min ridning.  Sommrarna tillbringar vi till stor del  på Orust där vi har vårt fritidshus.

 

Start

Projektlista

 

 

http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Jassen-Heren-Uitverkoop,Woolrich-Outlet-Store-Nederland-22/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Jassen-Heren-Uitverkoop,Woolrich-Outlet-Store-Nederland-22/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Outlet-Online,Woolrich-Voor-Heren-23/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Outlet-Online,Woolrich-Voor-Heren-23/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Online,Woolrich-Sale-Outlet-24/ Nike Shoes Size Chart Air Jordan Shoes Nike Schoenen Heren Jordans Bestellen Belgie Nike Air Max Classic Bw